Renoveer naar een andere sfeer, met Spiced Honey

En de Levis Kleur van het Jaar 2019 is (… tromgeroffel …) Spiced Honey! Een excellente keuze alweer van de experten van Levis. Spiced Honey is een veelzijdige kleur die zowel rustgevend, knus als pittig kan zijn. Reden genoeg om ze thuis uit te nodigen en naar hartenlust aan te brengen.

Gezellig warm

Kleur geeft ziel aan een ruimte, brengt er leven in. Neem nu je uitbouw, die krijgt met Spiced Honey een warmere uitstraling mee. Ze maakt er een charmant plekje van en dat kan je nog accentueren met de juiste materialen en kleurencombinaties. Verf je bijvoorbeeld één of meer muren in Warm Honey, dan oogt het daglicht nog mooier.

Kleurencombi’s

Spiced Honey is een makkelijk meegaande partner voor kleurencombinaties. Samen met levendig oranje zorgt ze voor een goed humeur, met geel is ze helemaal van deze tijd, met hemelsblauw komt ze fris en chic over. Combineren we deze hoopvolle kleur met minerale tinten of pastel, dan houden we het zacht en zoet.

Pronkstuk

Een vleugje optimisme doet iedereen deugd en dat is net het effect van deze kleur, geïnspireerd door de glans van honing. Spiced Honey is dan ook een welkome gast in het hele huis. Op een muur in het salon, gecombineerd met witte accenten en strakke meubels, zorgt ze voor warmte en ontspanning. In je slaapkamer brengt ze je gedachten tot rust, zodat je je kan terugplooien op de essentie.

Er bestaat geen twijfel over: Spiced Honey is een positieve, goedgemutste kleur die echt een plaatsje verdient in je woning.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!