Heartwood: de kleur van 2018

Levis riep de kleur Heartwood uit tot ‘Kleur van het jaar 2018’. Ze bevindt zich tussen een gefumeerd taupe en een oud mauve, en wordt omschreven als een ‘warme, uitnodigende, roze tint. Als je haar nu eens in je interieur zou uitnodigen? Ziehier vier goede redenen om aan de verleiding toe te geven.

1. Omdat ze de natuur oproept

De kleur Heartwood roept de warmte van hout en het comfortabel gevoel van leder op. Ze sluit aan bij de terug-naar-de-natuur trend die onze huidige manier van leven en wonen beïnvloedt. Bij onze interieurkeuzes maakt ze onze leefruimtes gastvrijer en rustgevend.

2. Omdat ze warm is

Met zo’n kleur maken we van ons huis een warme, unieke plek, uniek waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Zodra Heartwood een muur siert, straalt de ruimte een ontspannen gevoel uit. De kleur brengt rust en is ideaal om donkere dagen op te fleuren. Het is de perfecte herfst- en winterkleur!

3. Omdat ze overal thuis is

Kies je de kleur Heartwood voor een slaapkamer, dan brengt ze sereniteit en  gemoedsrust; ideaal voor een herstellende slaap.

In een salon nodigt Heartwood uit om te relaxen. Ze creëert hier een sfeer van comfort en warmte, pure gezelligheid voor de bewoners van het huis!

In de keuken krijgt onze kleur van het jaar een heel ander aanzicht dankzij het vele licht dat hier binnenstroomt. Zo zorgt ze hier voor een hedendaagse, verrassende toets.

In de badkamer ten slotte brengt het warme Heartwood elegantie en verfijning.

4. Omdat ze veelzijdig is

Heartwood is een ongelooflijk veelzijdige kleur. Ze vertoont vele facetten die je wonderlijk kan samenvoegen met een uitgebreide waaier van kleuren. Naargelang de tinten waarmee je haar combineert, roep je er verschillende sferen mee op. Voor een gevoel van cocooning en “back to basics” kies je voor warm beige. Liever zen en wat meer kleur? Ga dan voor Heartwood met grijsblauw.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!