Onmisbare keukentrends

Ontdek de trends waar topdesigners niet over kunnen zwijgen.

Wasbak met een kleurtje

 

 

Zin in een originele aanpak? Schilder uw keukenkasten dan in een neutrale tint en laat de ruimte opvallen met een kleurrijke wastafel. Denk aan gewaagd rood, levendig groen of hip oranje om een statement en focuspunt te creëren in de keuken. Spoelbakken met geautomatiseerde functies zoals een handsfree kraan zorgen voor een smaakvolle finishing touch.

Functionele dakvensters

 

Wist u dat dakramen twee keer zoveel daglicht laten binnenvallen als verticale ramen? Voeg een spectaculaire touch toe aan het hart van uw huis en elimineer de noodzaak om gedurende de dag het licht aan te steken. Een stijlvol dakraam verlicht de ruimte, wat tevens de gezondheid en het welzijn van uw gezin verbetert. Elektrische VELUX dakvensters laten niet alleen natuurlijk licht binnen, ze geven u ook de controle om uw huis te verluchten tijdens en na het koken.

Slimme bergruimte

 

 

Diepe laden uitgerust met handige onderverdelingen en kasten met ingebouwde recycleer- en vuilnisruimte zijn geweldig voor het onderhouden van een schone en nette keuken. Opslagmuren- en kasten winnen ook aan populariteit. Met één wand voorzien voor bergruimte maakt u uw keuken instant gezelliger en beter georganiseerd.

Bye bye klassiek blad

 

 

 

Hout stoot graniet, kwarts en laminaat van de troon wanneer het gaat over populaire materialen voor werkbladen. Combineer dit warme, veelzijdige materiaal met koel marmer voor een eigentijdse uitstraling.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!